Barista on Wheels

BARISTA ON WHEELS

Ambachtelijke koffie waar je maar wilt

Bij JeffrisSoft brengen we de kunst van koffie naar jou toe, waar je ook bent! Met onze mobiele barista on wheels service tillen we koffie naar een hoger niveau op evenementen, bij bedrijven en op speciale locaties.

Onze getrainde barista's staan klaar om een scala aan heerlijke koffiecreaties te bereiden, van espresso's tot cappuccino's, van flat whites tot cold brews. We gebruiken alleen de beste koffiebonen en melk, en streven naar perfectie in elke kop die we serveren.

Waarom JeffrisSoft?

  • Unieke Beleving: Onze mobiele koffiebar voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.
  • Vers Bereid: Al onze koffie is versgemalen en met zorg bereid, speciaal voor jou.
  • Aanpasbaar: We passen ons menu aan jouw voorkeuren en behoeften aan.
  • Professioneel Team: Onze barista's zijn gepassioneerd en getraind om de beste koffie-ervaring te bieden.

Of je nu een zakelijk evenement, bruiloft, beurs of gewoon een bijzondere koffiemoment hebt, JeffrisSoft staat paraat om je te voorzien van ambachtelijke koffie en een glimlach. Neem contact met ons op en maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke koffie-ervaring!


Van boon tot caravan

Van verse bonen tot perfecte espresso, ons koffieproces is een reis van vakmanschap. Elke boon wordt met liefde geselecteerd, gebrand en met precisie gemalen. Onze Barista on Wheels serveert jou de ultieme koffiebeleving, waar dan ook. Ook een website nodig voor uw onderneming of vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.